+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Pension Kašperk Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 54 recenzí

  • Personál

    89%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    85%
  • Pohodlí

    87%
  • Poměr cena/kvalita

    89%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jana Klejnová

dospělý pár, 4.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • V penzionu jsme byli s manželem už 3x,je v něm klid,je uklizen,na pokojích čisto jsou celkem velké. V penzionu je i společenská místnost s kulečníkem,tv a stolním fotbalem.Nádobí na pokojích dostačující,malá kuchyňská linka.

  • Vzhledem k tomu,že vybavení pokoje je ještě z dob,kdy budova byla jako rekreační zařízení ČS a.s.,tak jsou nevyhovující postele - tedy lépe řečeno matrace a křesílka,na kterých se odpočívat moc nedá.Kdyby se tyto věci nahradily novými,pohodlnějšími - tak by pobyt neměl chybu.Oproti loňsku pobyt ve dvoulůžkovém pokoji o 100,- kč na den dražší.Ale vzhledem k tomu,že v Kašperkách jsou i dražší penziony a turistů přibývá,tak to chápu.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 26.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Neuplne vybaveni kuchynky..jar,houbicka na nadobi.Museli jsme si zakoupit sami.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

JAN

skupina přátel, 11.8.2017

Český Krumlov Česká republika

  • Celkové hodnocení
87 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

rodina s malými dětmi, 30.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

skupina přátel, 28.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Čisto,klid, pohoda, ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 4.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Pohled z okna do meditační zahrady a na hrad Kašperk.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel

rodina se staršími dětmi, 16.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 25.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 16.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
87 %
  • Zahrada,Park klidová zóna.

  • Nafocený penzion je jak v boční části Kašperku.Překvapení bylo je ,že je přímo u silnice.To je jediné mínus Služby nebyly žádné nabízeny. Čistota perfektní.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 28.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Klejnová

dospělý pár, 27.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Celkové hodnocení
65 %
  • Dobrá poloha,velký penzion,relativně velký pokoj i koupelna,klid-měli jsme výhled do parku,místo na parkování dobré,cena celkem přijatelná.

  • Nábytek zastaralý,postele-válendy proleželé,tv velmi stará a malá /toto zařízení zde bylo už před 25 lety,když budova byla majetkem České spořitelny,od té doby není nic vyměněné,ale vzhledem k tomu,že jsme celkem dost cestovali,tak jsme zas tolik času na pokoji netrávili.Nicméně si myslím,že lecos by se dalo zlepšit,např.dokoupit odkádací skříňku do koupelny,aby se hygien.potřeby nemusely válet po zemi,tv vyměnit za nové a na postele koupit alespoň toppery,které umožní lepší spánek.Vím,že je to o penězích,ale taky by majitel měl mít více snahy o to,aby se klientům dobře bydlelo i v rámci své dovolené.

Personál
0
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Elena

jednotlivec, 23.8.2016

Moskva Rusko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velký pokoj, pohodlný postel, ticho, je konvice a nádobí. Cena!

  • Špatný wi-fi, nepohodlná sprcha, recepce je v jiném hotelu.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 16.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 5.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Welther

dospělý pár, 24.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata

rodina s malými dětmi, 10.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • kuchynka

  • není vytah

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

dospělý pár, 24.6.2016

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
65 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Libor

jednotlivec, 19.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Trochu se tu zastavil čas, ale s ohledem na cenu ubytovani, nelze absolutně nic vytknout.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • vše bylo, jak má být

  • nic jsem nezaznamenal

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina

skupina přátel, 6.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.