+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Pension Kašperk Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 63 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    87%
  • Poměr cena/kvalita

    89%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 27.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 18.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Čistota, klid, soukromí...............Žádné výtky nemáme. Skvělá byla i meditační zahrada.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 17.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Perfektní místo na výlety po Šumavě. Dobře vybavená kuchyňka a koupelna u pokoje.

  • Jezdíme sem už léta, ale letos poprvé jsme neviděli uklizečku. Do loňského roku chodila vynášet koše a letos jsme se museli postarat sami.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
85 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Blízko centra,parkování...

  • Nízký signal wifi...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 22.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 2.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

rodina se staršími dětmi, 25.2.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Bohužel jsme na recepci nedostali automaticky klíče také od lyžárny, takže jsme si museli je následně vyžádat, což nás trochu zamrzelo, neboť recepce je umístěna v jiné budově (PARK HOTEL). Jinak vše OK.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav

dospělý pár, 4.2.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Klejnová

dospělý pár, 4.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • V penzionu jsme byli s manželem už 3x,je v něm klid,je uklizen,na pokojích čisto jsou celkem velké. V penzionu je i společenská místnost s kulečníkem,tv a stolním fotbalem.Nádobí na pokojích dostačující,malá kuchyňská linka.

  • Vzhledem k tomu,že vybavení pokoje je ještě z dob,kdy budova byla jako rekreační zařízení ČS a.s.,tak jsou nevyhovující postele - tedy lépe řečeno matrace a křesílka,na kterých se odpočívat moc nedá.Kdyby se tyto věci nahradily novými,pohodlnějšími - tak by pobyt neměl chybu.Oproti loňsku pobyt ve dvoulůžkovém pokoji o 100,- kč na den dražší.Ale vzhledem k tomu,že v Kašperkách jsou i dražší penziony a turistů přibývá,tak to chápu.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 26.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Neuplne vybaveni kuchynky..jar,houbicka na nadobi.Museli jsme si zakoupit sami.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

skupina přátel, 11.8.2017

Český Krumlov Česká republika

  • Celkové hodnocení
87 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

rodina s malými dětmi, 30.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

skupina přátel, 28.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Čisto,klid, pohoda, ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 4.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Pohled z okna do meditační zahrady a na hrad Kašperk.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel

rodina se staršími dětmi, 16.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 25.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 16.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
87 %
  • Zahrada,Park klidová zóna.

  • Nafocený penzion je jak v boční části Kašperku.Překvapení bylo je ,že je přímo u silnice.To je jediné mínus Služby nebyly žádné nabízeny. Čistota perfektní.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 28.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Klejnová

dospělý pár, 27.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Celkové hodnocení
65 %
  • Dobrá poloha,velký penzion,relativně velký pokoj i koupelna,klid-měli jsme výhled do parku,místo na parkování dobré,cena celkem přijatelná.

  • Nábytek zastaralý,postele-válendy proleželé,tv velmi stará a malá /toto zařízení zde bylo už před 25 lety,když budova byla majetkem České spořitelny,od té doby není nic vyměněné,ale vzhledem k tomu,že jsme celkem dost cestovali,tak jsme zas tolik času na pokoji netrávili.Nicméně si myslím,že lecos by se dalo zlepšit,např.dokoupit odkádací skříňku do koupelny,aby se hygien.potřeby nemusely válet po zemi,tv vyměnit za nové a na postele koupit alespoň toppery,které umožní lepší spánek.Vím,že je to o penězích,ale taky by majitel měl mít více snahy o to,aby se klientům dobře bydlelo i v rámci své dovolené.

Personál
0
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6