+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Pension Kašperk Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 64 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    87%
  • Poměr cena/kvalita

    89%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jarmil Novotný

jednotlivec, 4.9.2018

brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 27.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 18.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Čistota, klid, soukromí...............Žádné výtky nemáme. Skvělá byla i meditační zahrada.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 17.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Perfektní místo na výlety po Šumavě. Dobře vybavená kuchyňka a koupelna u pokoje.

  • Jezdíme sem už léta, ale letos poprvé jsme neviděli uklizečku. Do loňského roku chodila vynášet koše a letos jsme se museli postarat sami.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
85 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Blízko centra,parkování...

  • Nízký signal wifi...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 22.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 2.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

rodina se staršími dětmi, 25.2.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Bohužel jsme na recepci nedostali automaticky klíče také od lyžárny, takže jsme si museli je následně vyžádat, což nás trochu zamrzelo, neboť recepce je umístěna v jiné budově (PARK HOTEL). Jinak vše OK.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav

dospělý pár, 4.2.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Klejnová

dospělý pár, 4.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • V penzionu jsme byli s manželem už 3x,je v něm klid,je uklizen,na pokojích čisto jsou celkem velké. V penzionu je i společenská místnost s kulečníkem,tv a stolním fotbalem.Nádobí na pokojích dostačující,malá kuchyňská linka.

  • Vzhledem k tomu,že vybavení pokoje je ještě z dob,kdy budova byla jako rekreační zařízení ČS a.s.,tak jsou nevyhovující postele - tedy lépe řečeno matrace a křesílka,na kterých se odpočívat moc nedá.Kdyby se tyto věci nahradily novými,pohodlnějšími - tak by pobyt neměl chybu.Oproti loňsku pobyt ve dvoulůžkovém pokoji o 100,- kč na den dražší.Ale vzhledem k tomu,že v Kašperkách jsou i dražší penziony a turistů přibývá,tak to chápu.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 26.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Neuplne vybaveni kuchynky..jar,houbicka na nadobi.Museli jsme si zakoupit sami.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

skupina přátel, 11.8.2017

Český Krumlov Česká republika

  • Celkové hodnocení
87 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

rodina s malými dětmi, 30.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

skupina přátel, 28.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Čisto,klid, pohoda, ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 4.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Pohled z okna do meditační zahrady a na hrad Kašperk.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel

rodina se staršími dětmi, 16.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 25.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 16.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
87 %
  • Zahrada,Park klidová zóna.

  • Nafocený penzion je jak v boční části Kašperku.Překvapení bylo je ,že je přímo u silnice.To je jediné mínus Služby nebyly žádné nabízeny. Čistota perfektní.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 28.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10