+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Pension Kašperk Reviews

Hotel ratings

88%
Very good

by 54 reviews

  • Staff

    89%
  • Cleanliness

    91%
  • Equipment

    85%
  • Comfort

    87%
  • Value for money

    89%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Jana Klejnová

mature couple, 4.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • V penzionu jsme byli s manželem už 3x,je v něm klid,je uklizen,na pokojích čisto jsou celkem velké. V penzionu je i společenská místnost s kulečníkem,tv a stolním fotbalem.Nádobí na pokojích dostačující,malá kuchyňská linka.

  • Vzhledem k tomu,že vybavení pokoje je ještě z dob,kdy budova byla jako rekreační zařízení ČS a.s.,tak jsou nevyhovující postele - tedy lépe řečeno matrace a křesílka,na kterých se odpočívat moc nedá.Kdyby se tyto věci nahradily novými,pohodlnějšími - tak by pobyt neměl chybu.Oproti loňsku pobyt ve dvoulůžkovém pokoji o 100,- kč na den dražší.Ale vzhledem k tomu,že v Kašperkách jsou i dražší penziony a turistů přibývá,tak to chápu.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 26.8.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Neuplne vybaveni kuchynky..jar,houbicka na nadobi.Museli jsme si zakoupit sami.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

JAN

group of friends, 11.8.2017

Český Krumlov Česká republika

  • Overall rating
87 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

family with young children, 30.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

group of friends, 28.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Čisto,klid, pohoda, ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 4.3.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Pohled z okna do meditační zahrady a na hrad Kašperk.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel

family with older children, 16.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

young couple, 25.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 16.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
87 %
  • Zahrada,Park klidová zóna.

  • Nafocený penzion je jak v boční části Kašperku.Překvapení bylo je ,že je přímo u silnice.To je jediné mínus Služby nebyly žádné nabízeny. Čistota perfektní.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 28.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Klejnová

mature couple, 27.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Overall rating
65 %
  • Dobrá poloha,velký penzion,relativně velký pokoj i koupelna,klid-měli jsme výhled do parku,místo na parkování dobré,cena celkem přijatelná.

  • Nábytek zastaralý,postele-válendy proleželé,tv velmi stará a malá /toto zařízení zde bylo už před 25 lety,když budova byla majetkem České spořitelny,od té doby není nic vyměněné,ale vzhledem k tomu,že jsme celkem dost cestovali,tak jsme zas tolik času na pokoji netrávili.Nicméně si myslím,že lecos by se dalo zlepšit,např.dokoupit odkádací skříňku do koupelny,aby se hygien.potřeby nemusely válet po zemi,tv vyměnit za nové a na postele koupit alespoň toppery,které umožní lepší spánek.Vím,že je to o penězích,ale taky by majitel měl mít více snahy o to,aby se klientům dobře bydlelo i v rámci své dovolené.

Personál
0
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Elena

single traveler, 23.8.2016

Moskva Rusko

  • Overall rating
100 %
  • Velký pokoj, pohodlný postel, ticho, je konvice a nádobí. Cena!

  • Špatný wi-fi, nepohodlná sprcha, recepce je v jiném hotelu.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 16.8.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

group of friends, 5.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Welther

mature couple, 24.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata

family with young children, 10.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • kuchynka

  • není vytah

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

mature couple, 24.6.2016

Plzeň Česká republika

  • Overall rating
65 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Libor

single traveler, 19.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Trochu se tu zastavil čas, ale s ohledem na cenu ubytovani, nelze absolutně nic vytknout.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 18.10.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • vše bylo, jak má být

  • nic jsem nezaznamenal

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina

group of friends, 6.10.2015

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.