+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Pension Kašperk Отзывы

рейтинг отеля

88%
Очень хороший

by 54 reviews

  • Персонал

    89%
  • Чистота

    91%
  • Оборудование

    85%
  • Комфорт

    87%
  • Соотношение цена / качество

    89%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Jana Klejnová

Пожилые пары, 4.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • V penzionu jsme byli s manželem už 3x,je v něm klid,je uklizen,na pokojích čisto jsou celkem velké. V penzionu je i společenská místnost s kulečníkem,tv a stolním fotbalem.Nádobí na pokojích dostačující,malá kuchyňská linka.

  • Vzhledem k tomu,že vybavení pokoje je ještě z dob,kdy budova byla jako rekreační zařízení ČS a.s.,tak jsou nevyhovující postele - tedy lépe řečeno matrace a křesílka,na kterých se odpočívat moc nedá.Kdyby se tyto věci nahradily novými,pohodlnějšími - tak by pobyt neměl chybu.Oproti loňsku pobyt ve dvoulůžkovém pokoji o 100,- kč na den dražší.Ale vzhledem k tomu,že v Kašperkách jsou i dražší penziony a turistů přibývá,tak to chápu.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 26.8.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Neuplne vybaveni kuchynky..jar,houbicka na nadobi.Museli jsme si zakoupit sami.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

JAN

Группы друзей, 11.8.2017

Český Krumlov Česká republika

  • Overall rating
87 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

Семья с маленькими детьми, 30.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

Группы друзей, 28.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Čisto,klid, pohoda, ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 4.3.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Pohled z okna do meditační zahrady a na hrad Kašperk.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel

Семья со взрослыми детьми, 16.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Молодая пара, 25.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 16.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
87 %
  • Zahrada,Park klidová zóna.

  • Nafocený penzion je jak v boční části Kašperku.Překvapení bylo je ,že je přímo u silnice.To je jediné mínus Služby nebyly žádné nabízeny. Čistota perfektní.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 28.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Klejnová

Пожилые пары, 27.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Overall rating
65 %
  • Dobrá poloha,velký penzion,relativně velký pokoj i koupelna,klid-měli jsme výhled do parku,místo na parkování dobré,cena celkem přijatelná.

  • Nábytek zastaralý,postele-válendy proleželé,tv velmi stará a malá /toto zařízení zde bylo už před 25 lety,když budova byla majetkem České spořitelny,od té doby není nic vyměněné,ale vzhledem k tomu,že jsme celkem dost cestovali,tak jsme zas tolik času na pokoji netrávili.Nicméně si myslím,že lecos by se dalo zlepšit,např.dokoupit odkádací skříňku do koupelny,aby se hygien.potřeby nemusely válet po zemi,tv vyměnit za nové a na postele koupit alespoň toppery,které umožní lepší spánek.Vím,že je to o penězích,ale taky by majitel měl mít více snahy o to,aby se klientům dobře bydlelo i v rámci své dovolené.

Personál
0
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Elena

одинокий путешественник, 23.8.2016

Moskva Rusko

  • Overall rating
100 %
  • Velký pokoj, pohodlný postel, ticho, je konvice a nádobí. Cena!

  • Špatný wi-fi, nepohodlná sprcha, recepce je v jiném hotelu.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 16.8.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Группы друзей, 5.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Welther

Пожилые пары, 24.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata

Семья с маленькими детьми, 10.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • kuchynka

  • není vytah

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

Пожилые пары, 24.6.2016

Plzeň Česká republika

  • Overall rating
65 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Libor

одинокий путешественник, 19.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Trochu se tu zastavil čas, ale s ohledem na cenu ubytovani, nelze absolutně nic vytknout.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 18.10.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • vše bylo, jak má být

  • nic jsem nezaznamenal

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina

Группы друзей, 6.10.2015

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.