0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Pension Kašperk Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 63 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    91%
  • Wyposażenie

    86%
  • Komfort

    87%
  • Cena

    89%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Čistota, klid, soukromí...............Žádné výtky nemáme. Skvělá byla i meditační zahrada.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Perfektní místo na výlety po Šumavě. Dobře vybavená kuchyňka a koupelna u pokoje.

  • Jezdíme sem už léta, ale letos poprvé jsme neviděli uklizečku. Do loňského roku chodila vynášet koše a letos jsme se museli postarat sami.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
85 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Blízko centra,parkování...

  • Nízký signal wifi...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

rodzina ze starszym dzieckiem, 25.2.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Bohužel jsme na recepci nedostali automaticky klíče také od lyžárny, takže jsme si museli je následně vyžádat, což nás trochu zamrzelo, neboť recepce je umístěna v jiné budově (PARK HOTEL). Jinak vše OK.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav

para, 4.2.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Klejnová

para, 4.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • V penzionu jsme byli s manželem už 3x,je v něm klid,je uklizen,na pokojích čisto jsou celkem velké. V penzionu je i společenská místnost s kulečníkem,tv a stolním fotbalem.Nádobí na pokojích dostačující,malá kuchyňská linka.

  • Vzhledem k tomu,že vybavení pokoje je ještě z dob,kdy budova byla jako rekreační zařízení ČS a.s.,tak jsou nevyhovující postele - tedy lépe řečeno matrace a křesílka,na kterých se odpočívat moc nedá.Kdyby se tyto věci nahradily novými,pohodlnějšími - tak by pobyt neměl chybu.Oproti loňsku pobyt ve dvoulůžkovém pokoji o 100,- kč na den dražší.Ale vzhledem k tomu,že v Kašperkách jsou i dražší penziony a turistů přibývá,tak to chápu.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %
  • Neuplne vybaveni kuchynky..jar,houbicka na nadobi.Museli jsme si zakoupit sami.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

grupa przyjaciół, 11.8.2017

Český Krumlov Česká republika

  • Cena ogólna
87 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

rodzina z małym dzieckiem, 30.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

grupa przyjaciół, 28.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Čisto,klid, pohoda, ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Pohled z okna do meditační zahrady a na hrad Kašperk.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel

rodzina ze starszym dzieckiem, 16.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

dorośli, 25.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 16.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
87 %
  • Zahrada,Park klidová zóna.

  • Nafocený penzion je jak v boční části Kašperku.Překvapení bylo je ,že je přímo u silnice.To je jediné mínus Služby nebyly žádné nabízeny. Čistota perfektní.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 28.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Klejnová

para, 27.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Cena ogólna
65 %
  • Dobrá poloha,velký penzion,relativně velký pokoj i koupelna,klid-měli jsme výhled do parku,místo na parkování dobré,cena celkem přijatelná.

  • Nábytek zastaralý,postele-válendy proleželé,tv velmi stará a malá /toto zařízení zde bylo už před 25 lety,když budova byla majetkem České spořitelny,od té doby není nic vyměněné,ale vzhledem k tomu,že jsme celkem dost cestovali,tak jsme zas tolik času na pokoji netrávili.Nicméně si myslím,že lecos by se dalo zlepšit,např.dokoupit odkádací skříňku do koupelny,aby se hygien.potřeby nemusely válet po zemi,tv vyměnit za nové a na postele koupit alespoň toppery,které umožní lepší spánek.Vím,že je to o penězích,ale taky by majitel měl mít více snahy o to,aby se klientům dobře bydlelo i v rámci své dovolené.

Personál
0
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6