+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Pension Kašperk Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

von 64 Bewertungen

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    87%
  • Preis-Leistungverhältnis

    89%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Jarmil Novotný

Einzelreisender, 4.9.2018

brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 27.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 18.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Čistota, klid, soukromí...............Žádné výtky nemáme. Skvělá byla i meditační zahrada.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 17.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Perfektní místo na výlety po Šumavě. Dobře vybavená kuchyňka a koupelna u pokoje.

  • Jezdíme sem už léta, ale letos poprvé jsme neviděli uklizečku. Do loňského roku chodila vynášet koše a letos jsme se museli postarat sami.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 11.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
85 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 8.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Blízko centra,parkování...

  • Nízký signal wifi...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 22.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 2.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

Familie mit älteren Kindern, 25.2.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Bohužel jsme na recepci nedostali automaticky klíče také od lyžárny, takže jsme si museli je následně vyžádat, což nás trochu zamrzelo, neboť recepce je umístěna v jiné budově (PARK HOTEL). Jinak vše OK.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav

Älteres Paar, 4.2.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Klejnová

Älteres Paar, 4.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • V penzionu jsme byli s manželem už 3x,je v něm klid,je uklizen,na pokojích čisto jsou celkem velké. V penzionu je i společenská místnost s kulečníkem,tv a stolním fotbalem.Nádobí na pokojích dostačující,malá kuchyňská linka.

  • Vzhledem k tomu,že vybavení pokoje je ještě z dob,kdy budova byla jako rekreační zařízení ČS a.s.,tak jsou nevyhovující postele - tedy lépe řečeno matrace a křesílka,na kterých se odpočívat moc nedá.Kdyby se tyto věci nahradily novými,pohodlnějšími - tak by pobyt neměl chybu.Oproti loňsku pobyt ve dvoulůžkovém pokoji o 100,- kč na den dražší.Ale vzhledem k tomu,že v Kašperkách jsou i dražší penziony a turistů přibývá,tak to chápu.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 26.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Neuplne vybaveni kuchynky..jar,houbicka na nadobi.Museli jsme si zakoupit sami.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

Gruppe von Freunden, 11.8.2017

Český Krumlov Česká republika

  • Gesamtbewertung
87 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

Familie mit kleinen Kindern, 30.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

Gruppe von Freunden, 28.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Čisto,klid, pohoda, ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 4.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Pohled z okna do meditační zahrady a na hrad Kašperk.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel

Familie mit älteren Kindern, 16.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Junges Paar, 25.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 16.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
87 %
  • Zahrada,Park klidová zóna.

  • Nafocený penzion je jak v boční části Kašperku.Překvapení bylo je ,že je přímo u silnice.To je jediné mínus Služby nebyly žádné nabízeny. Čistota perfektní.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 28.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10