+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Pension Kašperk Bewertungen

Hotelbewertung

88%
Sehr gut

by 54 reviews

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    91%
  • Ausstattung

    85%
  • Komfort

    87%
  • Preis-leistungverhältnis

    89%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Jana Klejnová

Älteres Paar, 4.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • V penzionu jsme byli s manželem už 3x,je v něm klid,je uklizen,na pokojích čisto jsou celkem velké. V penzionu je i společenská místnost s kulečníkem,tv a stolním fotbalem.Nádobí na pokojích dostačující,malá kuchyňská linka.

  • Vzhledem k tomu,že vybavení pokoje je ještě z dob,kdy budova byla jako rekreační zařízení ČS a.s.,tak jsou nevyhovující postele - tedy lépe řečeno matrace a křesílka,na kterých se odpočívat moc nedá.Kdyby se tyto věci nahradily novými,pohodlnějšími - tak by pobyt neměl chybu.Oproti loňsku pobyt ve dvoulůžkovém pokoji o 100,- kč na den dražší.Ale vzhledem k tomu,že v Kašperkách jsou i dražší penziony a turistů přibývá,tak to chápu.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 26.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Neuplne vybaveni kuchynky..jar,houbicka na nadobi.Museli jsme si zakoupit sami.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

JAN

Gruppe von Freunden, 11.8.2017

Český Krumlov Česká republika

  • Gesamtbewertung
87 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

Familie mit kleinen Kindern, 30.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

Gruppe von Freunden, 28.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Čisto,klid, pohoda, ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 4.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Pohled z okna do meditační zahrady a na hrad Kašperk.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel

Familie mit Kindern, 16.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Junges Paar, 25.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 16.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
87 %
  • Zahrada,Park klidová zóna.

  • Nafocený penzion je jak v boční části Kašperku.Překvapení bylo je ,že je přímo u silnice.To je jediné mínus Služby nebyly žádné nabízeny. Čistota perfektní.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 28.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Klejnová

Älteres Paar, 27.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Gesamtbewertung
65 %
  • Dobrá poloha,velký penzion,relativně velký pokoj i koupelna,klid-měli jsme výhled do parku,místo na parkování dobré,cena celkem přijatelná.

  • Nábytek zastaralý,postele-válendy proleželé,tv velmi stará a malá /toto zařízení zde bylo už před 25 lety,když budova byla majetkem České spořitelny,od té doby není nic vyměněné,ale vzhledem k tomu,že jsme celkem dost cestovali,tak jsme zas tolik času na pokoji netrávili.Nicméně si myslím,že lecos by se dalo zlepšit,např.dokoupit odkádací skříňku do koupelny,aby se hygien.potřeby nemusely válet po zemi,tv vyměnit za nové a na postele koupit alespoň toppery,které umožní lepší spánek.Vím,že je to o penězích,ale taky by majitel měl mít více snahy o to,aby se klientům dobře bydlelo i v rámci své dovolené.

Personál
0
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Elena

Einzelreisende, 23.8.2016

Moskva Rusko

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velký pokoj, pohodlný postel, ticho, je konvice a nádobí. Cena!

  • Špatný wi-fi, nepohodlná sprcha, recepce je v jiném hotelu.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 16.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Gruppe von Freunden, 5.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Welther

Älteres Paar, 24.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata

Familie mit kleinen Kindern, 10.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • kuchynka

  • není vytah

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

Älteres Paar, 24.6.2016

Plzeň Česká republika

  • Gesamtbewertung
65 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Libor

Einzelreisende, 19.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Trochu se tu zastavil čas, ale s ohledem na cenu ubytovani, nelze absolutně nic vytknout.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 18.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • vše bylo, jak má být

  • nic jsem nezaznamenal

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina

Gruppe von Freunden, 6.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.