+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Pension Kašperk Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

von 63 Bewertungen

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    91%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    87%
  • Preis-Leistungverhältnis

    89%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 27.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 18.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Čistota, klid, soukromí...............Žádné výtky nemáme. Skvělá byla i meditační zahrada.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 17.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Perfektní místo na výlety po Šumavě. Dobře vybavená kuchyňka a koupelna u pokoje.

  • Jezdíme sem už léta, ale letos poprvé jsme neviděli uklizečku. Do loňského roku chodila vynášet koše a letos jsme se museli postarat sami.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 11.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
85 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 8.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Blízko centra,parkování...

  • Nízký signal wifi...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 22.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 2.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

Familie mit älteren Kindern, 25.2.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Bohužel jsme na recepci nedostali automaticky klíče také od lyžárny, takže jsme si museli je následně vyžádat, což nás trochu zamrzelo, neboť recepce je umístěna v jiné budově (PARK HOTEL). Jinak vše OK.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav

Älteres Paar, 4.2.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Klejnová

Älteres Paar, 4.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • V penzionu jsme byli s manželem už 3x,je v něm klid,je uklizen,na pokojích čisto jsou celkem velké. V penzionu je i společenská místnost s kulečníkem,tv a stolním fotbalem.Nádobí na pokojích dostačující,malá kuchyňská linka.

  • Vzhledem k tomu,že vybavení pokoje je ještě z dob,kdy budova byla jako rekreační zařízení ČS a.s.,tak jsou nevyhovující postele - tedy lépe řečeno matrace a křesílka,na kterých se odpočívat moc nedá.Kdyby se tyto věci nahradily novými,pohodlnějšími - tak by pobyt neměl chybu.Oproti loňsku pobyt ve dvoulůžkovém pokoji o 100,- kč na den dražší.Ale vzhledem k tomu,že v Kašperkách jsou i dražší penziony a turistů přibývá,tak to chápu.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 26.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Neuplne vybaveni kuchynky..jar,houbicka na nadobi.Museli jsme si zakoupit sami.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

Gruppe von Freunden, 11.8.2017

Český Krumlov Česká republika

  • Gesamtbewertung
87 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina

Familie mit kleinen Kindern, 30.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

Gruppe von Freunden, 28.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Čisto,klid, pohoda, ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 4.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Pohled z okna do meditační zahrady a na hrad Kašperk.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel

Familie mit älteren Kindern, 16.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Junges Paar, 25.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 16.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
87 %
  • Zahrada,Park klidová zóna.

  • Nafocený penzion je jak v boční části Kašperku.Překvapení bylo je ,že je přímo u silnice.To je jediné mínus Služby nebyly žádné nabízeny. Čistota perfektní.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 28.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Klejnová

Älteres Paar, 27.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Gesamtbewertung
65 %
  • Dobrá poloha,velký penzion,relativně velký pokoj i koupelna,klid-měli jsme výhled do parku,místo na parkování dobré,cena celkem přijatelná.

  • Nábytek zastaralý,postele-válendy proleželé,tv velmi stará a malá /toto zařízení zde bylo už před 25 lety,když budova byla majetkem České spořitelny,od té doby není nic vyměněné,ale vzhledem k tomu,že jsme celkem dost cestovali,tak jsme zas tolik času na pokoji netrávili.Nicméně si myslím,že lecos by se dalo zlepšit,např.dokoupit odkádací skříňku do koupelny,aby se hygien.potřeby nemusely válet po zemi,tv vyměnit za nové a na postele koupit alespoň toppery,které umožní lepší spánek.Vím,že je to o penězích,ale taky by majitel měl mít více snahy o to,aby se klientům dobře bydlelo i v rámci své dovolené.

Personál
0
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6